Het wow!-gevoel

Een passie voor eerlijke wijn, zuivere olijfolie en helder water brengt ons al vele jaren in contact met gedreven producenten. Mensen die met volle overtuiging de mooiste wijn, de zuiverste olie en het schoonste water produceren. Zij blijven met overgave schaven aan de perfectie van hun product. Of dit nu de smaak, de kleur, de geur of de presentatie betreft. Steeds wordt gezocht naar een productieproces, waarbij zo min mogelijk interventie en met respect voor mens & milieu wordt gewerkt.

WOW! voert een compacte range wijnen, olijfolie en water, waarvan het merendeel biologisch is. Onze overtuiging is dat goede kwaliteit zich niet verloochent. Wij zorgen ervoor dat WOW! ondanks alle extra aandacht en inspanning toch de scherpste prijs kan hanteren.

Er is uiteraard een breed netwerk en tomeloze energie voor nodig om dit te realiseren. De prijs is dan niet alleen het gevonden product, maar meer het contact met de mensen achter het product.

Doelstelling

WOW! is ongecompliceerd, simpel. Wij trachten een product te verkopen dat beter en milieubewuster is dan dat van onze concurrenten tegen een prijs die tot de verbeelding spreekt, biologisch zonder dat dit aan de prijs te merken is!

WOW! wil delen; jarenlange ervaring met wijn, kennis, kunde en een speciaal instinct om juist dat ene bijzondere product te ontdekken. WOW! is een jong bedrijf, no nonsens en recht door zee. Wat je ziet, is wat je krijgt. Wij zijn en blijven klein met een ongecompliceerde bedrijfsstructuur. Dit houdt ons wendbaar en de communicatielijnen kort. Zo kunnen wij snel aan al uw wensen tegemoet komen.

Meer dan WOW!

Wow! is meer dan alleen de verkoop van wijn, olijfolie en water, Wow! is ook creatief! Wilt u iets anders dan de standaardfles? Wilt U zich onderscheiden? Wij hebben ruime ervaring met originele en conceptgerichte aanpassingen aan één van onze producten. Hieronder tonen wij u enkele voorbeelden. Schroom niet ons UW idee voor te leggen!

olijfolie olijfolie
water